Karacahasan İlkokulu

Vizyon: Köy okulunda da tüm zorluklara rağmen yüksek hedefleri olan,sorgulayan bireyler yetiştirebiliriz.

Misyon: Yenilikçi yöntemlerle,öğrenciyi merkezimiz olarak alıp,bilimin ışığında çağdaş uygar bireyler yetiştirmek.

Başarılar: 2012 yılı ilçe çapında yapılan Cumhuriyet konulu resim yarışmasında ilçe birinciliği.2019 yılında 29 Ekim cumhuriyet bayramında İlçe ve İlde Resim Dalında Birincilik, Kızılay haftasında İlçe Birinciliği elde edilmiştir. 2021 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı kapı süsleme yarışmasında ilçe 2 . liği elde edilmiştir. 2023 23 Ulusal Egemenlik ve Çocuk bayramı Şiir yarışmasında İlçe 3. lüğü elde edilmiştir.

Isınma: Kalorifer(Katı Yakıt)
Servis Bilgisi: Öğretmen Servisi
Sportif Etkinlikler: zeka oyunları,Satranç
Bilimsel Etkinlikler:
Proje Çalışmaları: etwining çalışmaları
Yurtdışı Proje Faaliyetleri: erasmus çalışması

WEB - https://karacahasanilkokulu.meb.k12.tr

Adres - KARACAHASAN MAH. KARACAHASAN KÜME KÜME EVLERİ KARACAHASAN ORTAOKULU BLOK NO 1 ELMADAĞ / ANKARA

Öğretim Şekli :Normal

Yerleşim Yeri - Karacahasan köyü ilçe merkezine 11 km uzaklıkta olup,taşıma merkezli olarak eğitim-öğretim faaliyetleri devam etmektedir.Köyün yerleşik nüfusu yaklaşık 263 civarındadır.Okulumuza 9 farklı köyden toplam 40 öğrenci gelmektedir.Köyün genel olarak geçim kaynağı tarım ve hayvancılıktır.

Ulaşım Düzenli ulaşımı yok,öğretmenler servislerle geliyorlar. Ayrıca Belediyemizin haftanın 3 günü servisi mevcuttur.

İl/İlçe Merkezine Uzaklık İl merkezine 51,İlçe merkezine 11 km