MİNİ MİNİ BİRLER

MİNİ MİNİ BİRLER "ÇEVRİMİÇİ OYUNLARA KARŞI OYUNLAR"

06.05.2022 272

Birçok çocuk çevrimiçi oyunlara bağımlıdır ve oyun oynamaya çok zaman harcarlar. Üstelik biz yetişkinler olarak cep telefonlarımıza da bağımlıyız, oyun da oynuyoruz. Yeni teknoloji ve gelişen dijital dünya nedeniyle çocuklarımız evlerine tıkılıyor. Online oyunlara daha az zaman harcamak için öğrencilerimiz dikkatini açık hava oyunlarına çekmeliyiz.

Gelin onları birlikte online oyunlardan uzak tutalım. İlk etapta çocukların son zamanda unuttuğu eski çocuk oyunlarını araştıracağız. Öğrencilerimiz bu eski çocuk oyunlarını hatırlayacak, öğrenecek ve oynayacaklar. Ardından uluslararası ortaklara açık hava çocuk oyunları alışverişi yapacağız. Öğrencilerimiz yabancı çocuk oyunlarını öğrenip oynayacaklar,yabancı öğrenciler çocuk oyunlarımızı öğrenip oynayacaklar. Dolayısıyla bu oyunları kültürler arası alışveriş için bir araç olarak kullanacağız. İnşallah bu hem öğretmenler hem de öğrenciler için keyifli bir öğrenme ortamına dönüşecektir.

06-05-2022